×

Wyszukaj artykuł

Podaj imię i nazwisko autora

Podaj tytuł szukanej piosenki

Tajfata & Dimitar

Utwory wykonawcy:

Остани

Кога ноќ се спушта, сакам да те слушнам кај и да си јас ќе дојдат по тебе (еј) јас и ти до мене, памет ти ми зеде биди сега крај мене (припев) Остани, остани, биди моја сега само ти, само ти, друга не ми треба остани, остани, сами да сме јас и ти ноќв...

Седум дена, седум ноќи

Еј, застани... Немој сега да си одиш, утре ќе се каеш ти. Љубовта не вреди Ако, пак ја газиш ти неа ќе ја изгубиш Каде одат срца скршени Таму знаеш мојто срце ќе го најдеш ти Седум дена, седум ноќи живеам Без да ги видам твојте очи заспивам Седум де...