×

Wyszukaj artykuł

Podaj imię i nazwisko autora

Podaj tytuł szukanej piosenki

Hristova Shtenad piosenki

Utwory wykonawcy:

Благослов за оружјето на злосторот

Бугарските фашистички окупаторски војски навлегоа со параден чекор. На нивно чело стоеше генералот Смрт. Војна. Оган на круповиот челик. Рамно од црната утроба. Солдатетска, алчен план на денационализација. Морници и смрт: Логор за Ско...

Ебаго

Ми се дува џоинт ебаго! Џоинт ебаго ми се дува! 

Искендер

Искендееееeeeeeррррp!!! 

Кај има шахти бе?

Кај има шахти бе? Кај има шахти бе? Кај има шахти бе? Кај има шахти бе? Тука нема шахти бе! Тука нема шахти бе! Тука нема шахти бе! Тука нема шахти беee!!! 

Клетва

„Проклети да сте, во јад и беда да умрете, Проклетство и оган земјата да ви ја пустоши! Проклето да е семето ваше, мртви чеда да раѓате!“ Над Змиски остров прашина се крева Облак од скакулци, Пустина во вена Богумил џелат со оган ќе му суди На породот...

Лембетан

Ти си лембетан ништо непрајш ќе умриш од досада ој цеди лимон Ти си лембетан ништо непрајш не ни усисаваш Не си способен сам да с’испереш а камо ли да с’испеглаш ѓубре гнасно Паразит си тежок колатерална штета на твоето семејство на твоето сем...

Мамето да ви го ебам

Христос е насти на куров се сласти педерска сперма од кур цистерна мадиња гнастни комори гастни со сестрите частни в оргии страстни човечка блудност лекција мудрост животни мастни во порно бастни анал и лепра бронхи и депра негро бонбони...

Не ти идам на концерт

Бендот ти е глуп за кур не го бива џабе прајте проби со скапи појачала Не ти идам на концерт! Не ти идам на концерт!! Не ти идам на концерт!!! Не ти идам на концерт!!!! Бендот ти е глуп за кур не го бива се курчиш колку си брутал а позер си на бин...

Све4у да ти дам

Све4у да ти дам, све4у да ти дам, све4у да ти дам, све4у да ти дам Умри дрољо, дрољо умри! 

Смрт ти мора

Смрт ти мора чекан ти кова кошмари триста аста ла виста! Во газ ти циста курво нечиста хепатит ти це док ролам у ге! Гeeeeeeeeeeeee! Фаца ти изгорена кожа ти е одрана чумо обесправена ти свршувам од заседа на машина са шиење пичката ти ја шием...

Узурпаторот

Ќе ја узурпирам мајка ти! Ќе ја узурпирам мајка ти! Ќе и ги скинам јајниците! Помоооооош! 

Христова Штенад

Изгубен в крај сум в изгубен рај сум Исусе поможи ти Христова Штенад в газ че тебат немојш да издржиш ТИ!!! Џихад у вена наденав сега Мухамед поможи ти Христова Штенад се очи кои глед’т немојш да разбериш ТИ!!! Христова Штенад!